Hollands rundvlees

Dat wij trots zijn op ons rundvlees heeft u vast wel eens gemerkt. Onze eigen runderen grazen op het Hollandse land en dat proeft u! Rust en nostalgie zijn de kenmerken, klaver en lekker mals gras de ingrediënten. Hierdoor weet u dat u bij ons altijd verzekerd bent van een veilig, vertrouwd én vooral lekker stukje rundvlees. Wij snijden graag een lekker biefstukje voor u af.

Hieronder een overzicht van ons assortiment:

  • biefstuk
  • kogelbiefstuk
  • haasbiefstuk
  • zijlende
  • staartstuk
  • runderschnitzel
  • sukadelappen
  • riblappen
  • runderrollade
  • rosbief
  • braadlappen
  • bieflappen
  • magere stooflapjes
  • braadstuk
  • runderpoulet
  • hacheevlees

Vorstelijk vlees... van Hoeve de Groenzoom

Vroeger was het allemaal heel gewoon. Koeien graasden in de wei. En het leek wel of een stukje vlees altijd lekker was. Tegenwoordig is dat al lang niet meer zo vanzelfsprekend. Waar komt dat stukje biefstuk of dat sucadelapje eigenlijk vandaan? Wel, in onze slagerij is die vraag heel eenvoudig te beantwoorden,

Koeien van Hoeve de Groenzoom worden speciaal voor het vlees gefokt. Het zijn koeien die afkomstig zijn van echte vlees rassen, Precies deze  rassen hebben wat liefhebbers zoeken in een lekker stukje vlees. De runderen grazen op de weilanden van het Groene Hart van Holland. Koeien die zoveel zorg en aandacht krijgen, die leveren het lekkerste vlees op. Met vlees van Hoeve de Groenzoom zet u iets heerlijks op tafel.

 

Ornée Bolier Uw Slager

Mol 13
4301JC Zierikzee
0111412469

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit