Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Uw Slager Ornee Bolier. Ik ben een gedreven slager die voortdurend mooie, smaakvolle en eerlijke vleesproducten voor de juiste prijs wil bereiden. Naast het ambacht deel ik hier graag met u mijn producten, kennis en bereidingstips. Zo leert u de smaak van een goed stuk vlees echt kennen, op een manier die u lekker vindt.


Heerlijke ambachtelijke vleesproducten bereiden kun je natuurlijk niet alleen. Zowel voor als achter de schermen werken wij met enthousiaste medewerkers zodat wij u alleen de beste en lekkerste specialiteiten kunnen aanbieden. Op deze website stellen we graag ons BBQ assortiment aan u voor. Van complete pakketten tot onze hand geregen spiesen maar ook recepten met grote stukken vlees zoals u hieronder kunt zien.


We wensen u veel BBQ plezier!

BBQ specialiteiten

Bij ons vindt u alles voor een smakelijke BBQ! Iedere dag maken wij onze eigen verse BBQ specialiteiten. Deze smaakmakers, en daar zijn wij best een beetje trots op.

Bekijk onze BBQ pagina

BBQ folder

BBQ is een feestje om te vieren met vrienden en familie. Onze BBQ toppers zijn ideaal om lekker en betaalbaar te genieten, ongeacht met hoeveel mensen u wilt BBQ’en.

Bekijk de BBQ folder

BBQ pakketten

Om u te helpen met het organiseren van uw BBQ hebben we met zorg mooie pakketten samengesteld. Ieder pakket bevat een mix aan smaakvolle producten.

Bekijk onze pakketten

Sticky Chickenwings

Ornée Bolier Uw Slager

Mol 13
4301JC Zierikzee
0111412469

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit